+36 20 416 9029 info@imrefa.hu

Beltéri ajtók gyártása

Szabvány és egyedi méretekben.

Felméréstől a beépítésig, garanciával!

Beltéri ajtó gyártás

Cégünk asztalos üzeme szabvány és egyedi méretű beltéri ajtók gyártását vállalja.

Kizárólag tömör borovi fenyő alapanyagot használunk, amelyek természetes és elegáns megjelenésűek, hosszú évtizedekig megőrzik minőségüket és szépségüket. A fa betétek mellett üvegezett, tükrős vagy egyéb anyagok beépítése is lehetséges az ajtólapokba.

Nem kereskedők vagyunk, nem más által gyártott termékeket forgalmazunk, hanem az általunk beszerzett alapanyagokból készítjük egyedi ajtóinkat.

Teljeskörű és minőségi szolgáltatásokat nyújtunk az ajtók gyártása és beépítése során. Felmérjük az igényeket, tanácsot adunk és javaslatot teszünk az optimális megoldásra. Megrendelés esetén a szükséges méretben és formában elkészítjük a szerkezetet, amelyet a helyszínre szállítást követően szakszerűen be is építünk.

Főleg Budapest és Pest megye területén dolgozunk, asztalosüzemünk Dány településen található. 

Ismerje meg ajánlatunkat, válasszon magas minőségű alapanyagból készülő, hazai gyártású, időtálló tömörfa beltéri ajtó kínálatunkból!

Beltéri ajtó gyártás

Szabvány méretű beltéri ajtók gyártása

Amennyiben minőségi és igényeinek megfelelő tömörfa ajtókat szeretne otthonába, cégünk helyszíni felmérés alapján legyártja azokat. Már egy darab elkészítését és beépítését vállaljuk.

Tapasztalataink szerint szinte minden falnyílás, falkáva egyedi, még a legkorszerűbb építési technológia mellett is. A falszerkezeten lévő vakolat, hideg és melegburkolat is megnehezítheti a sorozatgyártott termékek esztétikus beépítését. Ezért még ilyen esetben is érdemes egyedi ajtót készíttetni és beépíttetni.

A sztenderd méretű ajtók esetében is egyedi elképzelések, tervek alapján gyártjuk le a szerkezetet. Az ajtólap alakja, tagolása, osztása, esetleg üveg, tükör vagy egyéb anyagok beépítése, a felületkezelés is szabadon választható.

Az általunk készített ajtók általában küszöb nélkül készülnek, háromdimenziós pánttal, MIDI7-es zárral, lágy puha gumitömítéssel, ami a hangszigetelésben is sokat számít.

Kérjen most ajánlatot szabvány méretű beltéri ajtó gyártására!

Szabvány méretű beltéri ajtók gyártása

Beltéri ajtó méretre gyártás

Egy egyedi méretű ajtó beszerzése, megvásárlása nem egyszerű feladat, mert egyre kevesebb asztalos foglalkozik ezzel.

A dányi Imrefa asztalosüzem reális határidővel vállalja akár egy darab egyedi méretű fenyőfa beltéri ajtó elkészítését is.

A szélesség, magasság és a tok mérete szabadon választható a falnyílás és a falvastagság alapján. Régi épületekbe, vastag falba, boltíves ajtónyílásba is készítünk úgynevezett mélybéléses, mélytokos, ácstokos, kazettás ácstokos ajtókat.

Sok esetben még akkor is egyedi méretű szerkezetre lehet szükségünk, ha szabvány méretű falnyílásról van szó. A valóságban sokszor a falnyílás magassága 2-3 centiméterrel is eltér a sztenderd mérettől, a falvastagságok sem egyformák két oldalt, vagy az egyik oldalon felrakott csempe miatt nehéz szépen megoldani az ajtók esztétikus beépítését. Ezért mi olyan beltéri ajtókat készítünk, helyszíni felmérés alapján, tanácsadással, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott nyílásba. Amennyiben szükséges, az ajtó szélességét egyedileg tudjuk beállítani, a magassági eltérések is korrigálhatók, ha kell szélesebb borítással dolgozunk, így pontosan olyanra gyártjuk az ajtó szerkezetét, amilyenre kell.

Egyedi méret, alak, szín, üvegezés, vasalat, különleges elképzelés? Küldje el a tervet, írja le ötletét és megoldjuk!

Kérdése van a méretre gyártott beltéri ajtókkal kapcsolatban? Írja meg nekünk és pár napon belül megválaszoljuk!

Beltéri ajtó méretre gyártás

Egyedi alakú beltéri ajtó készítés

Főleg régi épületekben jellemző, hogy nem csak az ajtó mérete, hanem annak alakja is különleges, vagy esetleg szabálytalan, emiatt a kereskedelemben kapható szabvány méretű termékek egyáltalán nem építhetők be.

Cégünk íves, több tagból álló, félbenyíló és egyéb különleges ajtók gyártásával is foglalkozik.

Egyedi elképzelések alapján megtervezzük és elkészítjük az Ön által megálmodott ajtókat, majd a helyszínre szállítva szakszerűen be is építjük azokat.

Amennyiben egyedi alakú beltéri ajtóra van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!

Egyedi alakú beltéri ajtó készités
Egyedi beltéri ajtók gyártása
Egyedi beltéri tömörfa ajtó készítés
Egyedi alakú beltéri ajtó készítés

Ajtólap készítés szabvány és egyedi méretekben

Nem komplett ajtóra van szüksége, csak ajtólapot szeretne vásárolni? Szabvány vagy egyedi méretű beltéri ajtólap készítését is vállalunk.

Felújítás során sok esetben nem szükséges az ajtótokot kibontani, elég csak az ajtólapot kicserélni. Ezzel lehetővé válik a bontás nélküli ajtócsere is, ami egyrészt olcsóbb megoldás, másrészt így zaj, felfordulás és kosz nélkül is felújítható az ajtó.

Régi tokba történő beillesztés esetén asztalos üzemünkben legyártjuk az ajtólapot pontos méretre, a helyszínen már csak be kell építeni azt a keretbe, ami rövid ideig tart és nem okoz nagy felfordulást.

Beltéri ajtótok, ajtókeret gyártás

Nincs szüksége komplett ajtóra, csak ajtótokot szeretne beszerezni? Szabvány vagy egyedi méretű ajtókeret készítését is vállalunk.

A kívánt méretben legyártjuk az ajtótokot tömör borovi fenyőből és helyszínen beépítjük azt, amennyiben szükséges, a régi tokot kibontjuk és elszállítjuk.

Egyedi alakú, íves és több tagból álló ajtókeretek készítését is vállaljuk.

Ha beltéri ajtótokra van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!

Panellakás beltéri ajtó felújítás

Az elöregedett beltéri ajtók cseréje a panellakásokban sok esetben kötöttebb, mint az egyéb épületekben.

Az ajtónyílások mérete nem változtatható (hacsak nem akarunk költséges és zajos betonvágásba fogni, ami ráadásul statikai szakvéleményhez kötött), vagy esetleg az ajtótok sem bontható ki.

Emiatt a panel felújítás során nem minden esetben építhetők be szabvány méretű ajtók.

Ha panellakásába egyedi méretű fa beltéri ajtót, vagy ajtólapot szeretne rendelni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Panellakás beltéri ajtó felújítás

Miért érdemes az Imrefa által gyártott beltéri tömörfa ajtókat választani?

  • Szinte minden egyedi elképzelést meg tudunk valósítani.
  • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a tanácsadástól a beszerelésig.
  • Korszerű technológiával készítjük a beltéri fa nyílászárókat.
  • Több mint három évtizedes tapasztalat és alapanyag ismeret.
  • Már egy darab beltéri ajó, ajtólap vagy tok gyártását és beszerelését is vállaljuk.
  • Minőségi felületkezelési technika.
  • Megbízható partner, a beépített ajtók utólagos finomállítását, javítását is vállaljuk.
  • Hosszan tartó minőség, esztétikus megjelenés.
  • Magas minőségű szerelvények, vasalatok.

Ajánlatkérés

3 + 8 =

Kapcsolat

Tóth Imre egyéni vállalkozó – Fa nyílászárók gyártása

Cím: 2118 Dány, Zöld utca 21

Email: info@imrefa.hu

Telefon: +36 20 416 9029

Beltéri ajtó rendelés és készítés folyamata

Az ajánlatkérést követően emailben adunk árajánlatot a kért beltéri ajtókra.

Ezt követően helyszíni tanácsadás és felmérés után tudjuk pontosítani az árakat.

Az árajánlat elfogadása esetén 50% előleget kérünk, majd megkezdődjük beltéri ajtó, tok vagy ajtólap gyártását.

Igény esetén a felületkezelés előtt is megtekinthetők az ajtók, de fényképet is tudunk készíteni a nyers felületekről.

A beltéri ajtók előre egyeztetett időpontban történő beépítése és átadása után kerül sor a fennmaradó összeg kifizetésére.

Amennyiben a megrendelő kérésére vagy egyéb okból (például a munkaterület nem alkalmas a beépítésre) a kiszállást meg kell ismételni, annak költségét kiszámlázzuk.

Egyedi ajtók készítése Budapest

Szabvány és egyedi méretű beltéri ajtó árak

A szabvány és egyedi méretű beltéri ajtók árát több tényező határozza meg.

A téglalap alakú fa beltéri ajtók, tokok vagy ajtólapok gyártása sorozatban történik, így egy műszak alatt akár több tíz is elkészíthető belőlük.

Az ívek, szögek, egyedi kialakítású üvegfalak és tokosztott szerkezetek gyártása lassú folyamat. Az ilyen különleges beltéri ajtók árait a műhelyben eltöltött idő és a ráfordított anyagköltség határozza meg.

Az egyedileg gyártott beltéri ajtó árát minden esetben az adott termék jellemzői határozzák meg.

A beltéri ajtók beépítési költségét egyrészt a darabszám, másrészt az épület jellege határozza meg. Több nyílászáró esetén a szállítási és kiszállási költség eloszlik. Új épületekben nem kell bontani és a beépítés is jellemzően egyszerűbb.

Kérjen ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatot most!

Szabvány és egyedi méretű beltéri ajtó árak

Beltéri nyílászáróink alapanyaga

Az Imrefa asztalosüzemben tömör borovi fenyőből készítünk beltéri ajtókat, tokokat és lapokat.

Kizárólag saját beszerzésű, hossztoldott, csomómentes fából dolgozunk, amelyet professzionális CNC gépeken munkálunk meg.

A beltéri ajtó megrendelése előtt egy minta nyílászárón bemutatjuk a legyártandó termék minőségét. Lehetőség van a beltéri ajtók felületkezelés, festés előtti ellenőrzésére is, akár fénykép alapján is.

Mivel a legyártott beltéri ajtóink tokja és szárnya is rétegragasztott, hossztoldott csomómentes tömörfából készül, így az utólagos deformációk minimálisra csökkenthetők.

A tömörfa beltéri ajtók nagy előnye, hogy esetleges sérülés esetén könnyen és akár észrevehetetlenül javíthatók.

Beltéri egyedi ajtók készítése Budapest

A valódi fa beltéri ajtók előnyei

Számos alternatívája van a tömörfa alapanyagnak, mint például a dekor, furnér, MDF, CPL, műanyag, üveg és fém. Természetesen mindegyik típusnak megvannak az előnyei és hátrányai.

A tömörfa hátránya a magasabb bekerülési érték, amennyiben sztenderd méretekről van szó. Fontos azonban azt tudni, hogy míg egy tömörfa beltéri ajtó hosszú évtizedekre készül, a fautánzatok ennél sokkal kevesebb ideig maradnak esztétikusak és használhatókat. Emiatt hosszú távon egy jó minőségű tömörfa ajtó általában olcsóbb, mint egy 5-10 évente kényszerűen kicserélendő olcsó MDF nyílászáró, ha az ajtócsere munkadíját és a vele járó felfordulást is beleszámítjuk. Illetve a gyakorlatban sok esetben még a szabvány méretűnek tervezett ajtónyílásba sem lehet a sztenderd ajtókat stabilan vagy esztétikusan beépíteni. Ennek számos oka lehet, a kivitelezés pontatlansága (változó vakolt falvastagság, jelentősebb eltérések a függőleges és vízszintes fogadó síkokban, csempe miatti változó falsík, küszöbbel kapcsolatos problémák, stb.). Nem szabvány méret esetén egy általunk gyártott tömörfa egyedi ajtó sok esetben olcsóbb, mint egy egyedi műanyag, MDF, vagy CPL ajtó, nem is beszélve a rövidebb átfutási időről.

A műanyag ajtók jól bírják a nedvességet, azonban a tartósságuk kérdéses. Idővel változhat a színük, foltosodhatnak, vegyszeres tisztítás esetén a felületük is sérülhet, és javítani, felületkezelni sem igazán lehet őket. Emellett a hangszigetelésük is kevésbé jó. Amennyiben a műanyag, a ragasztó vagy egyéb komponensek formaldehidet, vagy egyéb egészségre káros vegyi anyagokat tartalmaznak, azok folyamatosan szennyezni fogják a beltér levegőjét.

A különböző faborítású és fautánzat alapanyagok felülete és kinézete nagyon tetszetős lehet, azonban a sérülésekre általában érzékenyek, valamint a vízet és párát sem viselik jól. Elég egy apró lyuk, karcolás a bevonaton, felületkezelésen, a szerkezet belsejébe bejutó pára vagy felmosóvíz visszafordíthatatlan károsodást tud okozni. Ilyen esetben a tok, vagy az ajtólap már nem javítható, kizárólag a csere jöhet szóba. Jellemző probléma az is a fautánzat nyílászárók esetén, hogy az új építésű házakba, lakásokba már akkor beépítik az ajtókat, amikor a szerkezetből távozó víz miatt még nagyon magas a páratartalom. Így a tokok egy idő múlva megduzzadnak és az ajtólap szorulni fognak, nehezen, vagy egyáltalán nem lesznek becsukhatók. Ebben az esetben sajnos szintén csak a csere jöhet szóba, sok esetben egy-másfél évvel a beköltözés után. Emellett az üreges szerkezetű fautánzat beltéri ajtók hangszigetelése sem minden esetben jó.

A tömör borovi fenyőfából készített beltéri ajtók vízállóak, a víz és a pára normál körülmények között hosszú távon sem tud kárt tenni bennük. Megfelelő felületkezeléssel nem vesznek fel nedvességet, illetve a festés, lakkozás sérülése esetén maga az anyag sem károsodik a párától, víztől.

A tömörfa ajtó tok és lap még sérülés esetén is javítható, szinte észrevehetetlenül eltüntetve az akár jelentős méretű hibákat. A tömörfa beltéri ajtók idővel szépülnek, a lakás valódi díszévé válnak.

Egyedi beltéri tömörfa ajtó készítés Pest-megye Budapest

Vasalat, ajtólap, felületkezelés

Az általunk gyártott fa beltéri ajtók alapesetben tömörfa ajtólappal készülnek, amelyek hangszigetelése a gumiprofillal kiváló. Igény esetén üvegezett vagy egyéb anyagú betéteket is elkészítünk. Amennyiben egyedi igénye van az ajtólap betéttel, üvegezéssel kapcsolatban, kérjük jelezze azt a megrendelés során!

Beltéri ajtóink csúcsminőségű német SIEGENIA vasalattal készülnek, az ajtószárny súlyához méretezve, így biztosítjuk, hogy a terheléstől nem fognak megereszkedni. A vasalatok minden irányban könnyedén állíthatók is, ha mégis szükség lenne később a finomhangolásra.

Fa ajtóinkat magas minőségben felületkezeljük, három rétegben. Egy réteg pácolást két réteg kemény bútorlakk felhordása követi, amely a kisebb sérülésektől védi a szerkezetet.

Különleges beltéri egyedi ajtók készítése

Referenciáinkból

Akácfa Idősek Otthona, Dány

Őrbottyán óvoda

Diósdi 1-es számú posta: nyílászárók + belső építészet

Pilisi kastély felújítás

Budapest Megyeri úti nővérszálló

Budapest Strázsa hegyi ötlakásos társasházak

Tápiógyörgye vasútállomás

Ajánlatkérés

4 + 10 =

Kapcsolat

Tóth Imre egyéni vállalkozó – Fa nyílászárók gyártása

Cím: 2118 Dány, Zöld utca 21

Email: info@imrefa.hu

Telefon: +36 20 416 9029